Framme på Mauritius

Hej från paradiset! Flygresan gick bra minus Samuels kräkningar, vet inte om han blev åksjuk eller något för sedan dess har han mått bra. Det regnade här första dagarna, men barnen lekte runt i vatten och lekplats ändå eftersom det ändå var ca 29 grader.

Personalen är så fin mot barnen, på barnklubben har de kaniner och en sköldpadda, som barnen gillar. Vi bor på sydöstra sidan nedanför ett berg som heter Le Morne, väldigt vackert även om det bara är 365 meter. Dit upp som slavarna flydde och sedan kastade sig utför, igår var det röd dag här på Mauritius för att fira slaveriets avskaffande. Skolorna var även stängda tidigare i veckan pga regnet men i förrgår kom solen och värmen tillbaka.

Benjis första bad i poolen! Han uppskattade det, lite svårt igår när det var strålande sol hela dagen för han blir ju så varm stackaren. Hoppas på lite mer moln idag. Vi har funnit en rutin som innebär strand efter frukost fram till lunch, runt 27 grader i havet så man kan ju vara där hela dagen men efter lunch går vi till barnklubben där de har någon typ av aktivitet klockan 14, tex tårtdekorering eller måla koraller. Albin har även tvingat oss att spela tennis, svettigt. Sen tar vi det lite lugnt på rummet och badar i poolen innan middag. Sen sömn!

Leave a comment