Trebarnslivet

Idag är första dagen som Krister jobbar och barnen är på förskolan igen sen lillebror kom. Han är nu nära att bli Benjamin för gott. Men Samuel var ju nära Carl i flera veckor så vem vet. Vad har vi då gjort första tiden?

Dels har vi tittat på söt sovande bebis för oj vad han sovit mycket. På dagarna iaf. Bröderna har varit ute och lekt med Krister en hel del, vi har även åkt iväg tillsammans på utflykter, förra veckan besökte vi tom tits vetenskapsmuseum och det var jättekul tyckte dem. Vi hann också med riksidrottsmuseet och polismuseet.

Albin och Samuel är mycket snälla mot sin lillebror och det är ofta pussar och presenter. Krister har ju lagt mycket tid på att vara hemma när jag var gravid och nu är ju tanken att jag ska lämna och hämta själv, men blir nog lättare sagt än gjort. Måste fixa en bärsjal tror jag ifall jag ska klara av att få iväg Samuel på morgonen, eftersom minstingen just idag har valt att inleda en ny personlighet som är vaken och gråter. Är väl magen som kommit igång.

Det är hursomhelst en lyx att ha tre så fina barn, som absolut kan vara jobbiga men framförallt härliga att umgås med. Stirra på gullisen Benjamin som hittills är söt I allt han gör, och väldigt lik Albin! Eller dansa med Samuel som fortfarande är ABBA-fantast och extremt bestämd. Eller idrotta med Albin som nu senast blivit förtjust i parkour, igår var vi med kusin Viktors familj vid Lida friluftsområde där vi grillade korv och Albin klättrade i deras parkourområde.

Det är faktiskt riktigt njutbart att ha en tredje bebis, allt känns så övergående. Spelar ingen roll att jag är trött liksom, eftersom jag vet att det blir bättre. Men får väl se nu när uppsatsen sätter igång på riktigt om jag är lika ostressad nästa gång jag skriver…

Grattis till barnens morfar och farmor som båda fyller år idag! Hurra!!

One thought on “Trebarnslivet”

Leave a comment